Blokhut, tuinhuisje an chalet en loghuis uit rondhout

Huet Bois is chalet producent in rondhouten. Onze blokhutten in rondhout worden gebouwd in hout uit de streek (gewone spar of Douglas), dat door ons verwerkt wordt tot gekalibreerde (constante diameter) blokken met een diameter van 14, 16, 18 of 20 centimeter. Dit behandeld hout grijpt in elkaar om een massief, stevig en duurzaam geheel te vormen. Vanuit de zorg om een product voor te stellen dat voldoet aan uw verwachtingen, kunnen wij onze chalets uit rondhout (blokhutten en loghuis) bouwen die beantwoorden aan uw specifieke vragen inzake bekleding van de buitenkant, afmeting, afwerking. Onze doelstelling is het bouwen van unieke lohhuizen die niet op elkaar lijken. Huet, uw leverancier van chalets in rondhout (blokhut) van alle afmetingen: blokhut (chalet) en ronde houten tuinhuisje en cottage. Huet chalet fabricant, tuinhuisje producent!

Alle onze chalets worden gebouwd met rondhout (of onder de technische benaming "blokhut"). Aarzel niet ons uw plannen door te geven (zelfs een tekening uit de losse hand) via onze bestek-module voor een eerste idee van uw budget. Onze leuze is 'Van Brest tot Lucerne, van Marseille tot Amsterdam, we bouwen uw chalet in Canada!' Huet Bois, uw chalet fabricant in rondhout! Download catalogus.

Tuinhuisje, loghuis en chalet in roundhout

Gelieve bij vragen de bestekaanvraag in te vullen.

Chalet 1 (tuinovrkapping)

Onze kleinste chalets (van 10 tot 25 m²) worden vaak gebruikt voor de inrichting van de tuin. Achteraan de eigendom zijn deze chalets een rustige, gezellige en romantische plek. In combinatie met een barbecue en een groot terras zal uw chalet de plek zijn voor bijeenkomsten met vrienden ongeacht het weer. Dankzij de veelgevraagde mezzanine kunt u van uw chalet een gastenverblijf maken. Budget: van 5.500 tot 15.000 euro incl. btw.

Chalet 2 (niet residentieel)

Onze niet residentiële chalets van (25 tot 40 m²), die vaak geplaatst worden op afgelegen, kleine eigendommen, bieden de ruimte die noodzakelijk is om het comfort te bieden dat verwacht wordt van een tweede verblijf. Deze chalet, die ook gebruikt wordt voor vakantieverblijven of als 'gemeubileerd vakantieverblijf', biedt het voordeel een typische structuur aan te bieden aan een prijs die goedkoper is dan steen. Onze niet residentiële chalets, die geïnstalleerd worden op uw eigendom, veranderen achteraan in uw tuin in plattelandshuisjes…. Budget: van 15.000 tot 40.000 euro incl. btw.