Diversen - tuinplank, bal spoorweg,...

Huet Bois, heeft ook een uitgebreid gamma met producten uit hout, die zowel voor particulieren als vakmensen bestemd zijn. Dankzij ons ontwikkeld industrieel gereedschap kunnen we hout in serie bewerken voor elke bijzondere bestelling voor onze professionele klanten. Aarzel niet een beroep op ons te doen voor de uitvoering van uw projecten.

Diversen

Huet Bois bewerkt uw houtblokken tegen maakloon en begeleidt u bij uw realisaties. We verkopen ook vele afgeleide producten zoals terrasplanken, nieuwe spoorwegbiels van 2,60m (behandeld met zout of creosoot), paardenpoorten (hier),halfrond gevelbekledingshout, stokken voor scoutsconstructies en stokken voor jeugdbewegingen, zaagsel, onbewerkte schors, vezelhout, paardenbox (hier)...

We maken wat u nodig heeft voor uw eigendommen en recreatiegebieden als uniek stuk of in serie. We zijn ook partner van openbare stedenbouwkundige autoriteiten (gemeenten en provincies) voor de inrichting van wegen en recreatiegebieden. Aarzel niet contact met ons op te nemen om een bestek aan te vragen.  Alle producten hieronder dienen besteld te worden via onze webshop.

Naam behandeling afmeting verpakking
Spoorwegbiels Zout 2600x100x200mm 40 stuks
Creozoot 40 stuks
Zout <40 stuks
Creozoot <40 stuks

 

 

naam behandeling afmeting verpakking
Terrasplanken Zout + Wax 32x140x3000mm N/A
Zout + Wax 32x140x4000mm N/A
Strijkbalken Zout 65x150x3000mm N/A
Zout 65x150x4200mm N/A
Paardenpoorten zie catalogus